Meetings & Evenementen in 2004!Hoewel per heden (1 Januari 2004) De Vereniging Thunder on Wheels is opgeheven vind er vooralnog gewoon de maandelijkse meeting plaats, zij het niet meer onder de koepel van de vereniging TOW. Het wil dus niet zeggen dat er dan geen regeltjes meer gelden! Die blijven dus wel van kracht A) Niet Burnen, B) Geen open vuur maken en C) Geen rotzooi trappen of maken. De Gemeente en de politie zal er streng op toezien! De meetings vinden elke 2de Zaterdag van de maand plaats. Onze vaste bijeenkomst is bij de Mc Donalds op het het vrachtwagen parkeerterrein te Spijkenisse, aan de groene kruisweg. Aanvang vanaf 19.00 uur.

(P.S. In de winter maanden wordt de meeting naar 17.00 uur vervroegd, zodat men niet de gehele tijd in het donker hoeft te zitten!)


De eerst volgende meetings zijn:

Andere Evenementen!


Tijdens de Zomermaanden vinden er de maandlijkse Saturday night cruises plaats op de Werf op het industrie terrein Zichtenburg te Den Haag, Ze worden al meer dan 10 jaar georganiseerd door de Haagse amerikanen club de Cruise Brothers. vanaf April is er op de eerste zaterdag v/d maand een Cruise night. Verder organiseerd deze club nog vele andere meetings, zoals een calender party, puzzelritten en voor en najaarstochten. Kijk voor exacte data op de Cruisebrothers site.

Andere Evenementen:

Op Zondag 4 April waren Lenie, Hans en ik te gast bij de Cruizin' Angels in Veldhoven bij Eindhoven.
Volgende data zijn:

Voor een zeer uitgebreidde meeting & Evenementen kalender kijk je op de site van Chevythierry, kun je naderhand ook nog je voertuig op het net terug zien, zeer COOL!