T.O.W. pagina.
Welkom op Mickeymaro's pagina.


Oproep aan alle Amerikanen liefhebbers uit Voorne Putten en Albrandswaard! Heb je een foto of een leuk verhaaltje voor de site? Mail deze dan even aan me door!

Hoi mijn naam is Michel (Mike) Ottink, AKA Mickeymaro. Ik ben 39 jaar en kom uit Hoogvliet, bij Rotterdam. Ik heb deze Camaro Gekocht in Poortugaal in April 2001 bij Saan Bos aan de Groene Kruisweg. Het is een normale Sport Coupe uit 1972 (VIN Code= 1Q87F2N105445)De auto is op de onderstel en motor na, nagenoeg in orginele staat. Echter mijn plan is om hem naar een Z 28 type om te bouwen. Maar als eerste dit jaar (2004) wordt het interieur flink onderhanden genomen. De kleur is goud bruin Metallic. en is uitgerust met 5.7 liter V-8 SB met veel High Performance parts van o.a. Edelbrock, Holley en van K & N. De meeste onderdelen van m'n auto komen van SummitRacing, PAW Inc, Classic Industries en Year One. De velgen zijn: Cragar Classic S/S 15" met Banden van Cooper. Cooper Cobra Radial GT 230 voor en 275 achter.


M'n Camaro tijdens de Bloembollenrit te Lisse 2000.De Achterkant van m'n Camaro!

De Camaro ondergaat een inspectiebeurt voordat ik hem kocht in April 2001.Het frontje van m'n Camaro.. lief he!


Een chevy 350 Small Block V8, met veel chrome parts en uitgerust met een Edelbrock Performer set en een Holley 600 cfm CarburateurDe Camaro van binnen... Hij is toe aan een opknap beurt, vooral de bestuurdersstoel


M'n speeltje staat voor de deur, in Hoogvliet, sinds 2004 staat hij echter in de stalling!M'n wagen op dejaarlijkse T.O.W.'s  Queensday III Carmeeting op 30 April 2003!
Dagboek van een amerikaan!

Foto's van Meetings en Beurzen!